Conèixer-nos

Logo Bettatur

L'Escola Universitària de Turisme Bettatur, adscrita a la Universitat Rovira i Virgili, va ser la primera Escola Universitària dedicada a la formació superior de professionals del turisme a Tarragona. L'any 1987 va començar a impartir els estudis tècnics en turisme, i posteriorment i en l'actualitat, la Diplomatura Universitària en Turisme. Un conveni signat amb la Universitat de Cambridge l'acredita com a centre examinador del Diploma in International Travel and Tourism, i més de 900 antics alumnes avalen la qualitat de la labor formativa d'aquesta prestigiosa universitat privada, que l'atenció personalitzada a l'alumne i el protagonisme conferit a l'ensenyament d'idiomes són només alguns dels seus trets diferencials.

Via de l'Imperi Romà, 11. Tarragona
Telèfon: 977 25 25 35
info@bettatur.com
Logo AG Ediciones

AG Ediciones és una empresa de forta implantació al mercat espanyol que subministra serveis i productes per a despatxos professionals (assessors, consultors, advocats, economistes, etc.) i que aporta a la nostra Aula Virtual el seu ampli bagatge de coneixements en l'àmbit fiscal, laboral, comptable, fruit de la seva dedicació a l'elaboració de programari de reconegut prestigi, destinat a cobrir les necessitats informàtiques en tots els àmbits esmentats.

C/Mercuri, parc. 187-A. Polígono Ind. Riu Clar. Tarragona
Telèfon: 977 55 32 29
ag@agediciones.com
Logo Bettatur

Betta Consultors és una empresa que duu més de 30 anys dedicada a la prestació de serveis de consultoria en les especialitats industrial, enginyeria, fiscal, comptable i recursos humans (selecció i formació de personal). Especialment, ha estat pionera en la impartició de nombrosos cursos de contrastada qualitat en el marc de la formació no reglada per a empreses i professionals.

Via de l'Imperi Romà, 11. Tarragona
Telèfon: 977 25 25 45
info@bettaconsultors.com

Per tot això, Aula Virtual constitueix el resultat de sumar, d'un costat, l'experiència formadora i pràctica aportada, tant pels professionals integrats a l'Escola Universitària de Turisme Bettatur i a la Consultoria Betta, com pels analistes que, amb una àmplia experiència en el sector, creen el programari de contingut laboral, fiscal i comptable d'AG Ediciones, i d'un altre, les possibilitats i avantatges que, per a l'aprenentatge personalitzat, incorpora la formació a través d'una plataforma virtual sempre accessible a través d'internet.

Tot això es tradueix indiscutiblement en una nova manera d'entendre i atendre les necessitats de formació de les empreses i dels professionals, perfectament integrada amb les actuals formes de treball i aprofitant al màxim les possibilitats de la tecnologia.

© 2008 AulaVirtual