Avantatges

AULA VIRTUAL li proposa la possibilitat d'adquirir de forma clara i estructurada tots els coneixements que incorpora cadascun dels nostres cursos amb els importants i indiscutibles avantatges que la nostra formació suposa quant a FLEXIBILITAT I ESTALVI DE TEMPS:

Sense desplaçaments, estalviant temps i diners

Podrà realitzar els cursos des de qualsevol lloc que vostè es trobi, només necessitarà un ordinador connectat a Internet. S'estalvia així els costos indirectes: allotjament, manutenció, transport, temps productiu.

Sense instalacions ni CD's per a visualitzar els continguts

Al campus virtual s'accedeix directament a través d'una pàgina d'internet, per això podrà seguir el mateix curs des de diferents ordinadors (usant l'ordinador de casa i l'ordinador del treball)

Estalviïs molt temps! Sense horaris, vostè marca la disponibilitat

El campus virtual està disponible a l'hora que li convingui (24 hores al dia, 7 dies a la setmana), i durant tot el temps que necessiti, al seu ritme i segons les seves necessitats.

Amb comunicació directa amb un professor i un tutor

De forma personalitzada, el guiaràn en el desenvolupament del curs i li resoldràn tots els seus dubtes dels continguts, de problemes tècnics i els dubtes de funcionament que li puguin sorgir.

© 2008 AulaVirtual